Avullamme yrityksen mahdollisuudet onnistua liiketoiminnan laajentamisessa kansainvälisille markkinoille paranevat merkittävästi. Meillä on vankkaa kokemusta pk-yritysten kansainvälistymistoimista ja vahva verkosto maailmalla. Näillä keinoilla autamme yritystänne globaaleilla markkinoilla:

  • Kansainvälistymisvalmiuksien kartoitus
  • Kansainvälisen kasvun suunnittelu
  • Kansainvälistymisstrategian laadinta
  • Markkinoille etabloituminen
  • Kansainvälinen ostotoiminta
  • Ulkoistukset

Kansainvälistymisvalmiuksien kartoitukseen olemme kehittäneet KV-happotestin, joka samalla antaa yritykselle askelmerkit kansainvälistymisessä tarvittaville kehittämistoimenpiteille.

Yhteistyöverkostomme avulla Industria pystyy tarjoamaan entistä tehokkaampaa palvelua eri kohdemaihin etabloituville yrityksille, markkinaselvityksiin sekä kumppanien ja asiakkaiden kartoittamiseen ja ennen kaikkea lähestymiseen. Tarkemmin kohdassa Yhteistyökumppanit:

NorjaGateway Norway AS

Venäjä: Russian Metropolia Consulting ja Ruspro 

Näistä kohdemaista vastaava konsulttimme Mirka Toivonen puhuu sujuvaa norjaa ja venäjää ja toimii yrityksen apuna eri toimeksiannoissa.

Saksa, Keski-Eurooppa: konsulttimme Hannu Salminen puhuu sujuvaa saksaa ja avustaa yrityksiä näissä kohdemaissa

Useimpia kansainvälistymisen haasteita voidaan rahoituksellisesti viedä eteenpäin ELYn palvelujen (esim. yritysten kehittämispalvelut) avulla, joissa sertifioidut asiantuntijamme ovat mukana. Avustamme myös laajempien hankekokonaisuuksien rahoituksessa (ELYn lisäksi mm. TEKES, Finnvera ja pääomasijoittajat).

Yhteistyössä Finpron ja muiden yhteistyökumppaniensa kanssa Industria on järjestänyt Maritime and Offshore from Finland -kasvuohjelmaan kuuluvia valmennusohjelmia MYYNTIVALMIUDET KUNTOON – ASIAKKAINA TELAKAT JA VARUSTAMOT. Ohjelmassa kehitetään yrityksen kansainvälistymisvalmiuksia ja valmistaudutaan kansainvälisiin asiakaskohtaamisiin. Valmennuksen aikana jokaisella osallistuvalla yrityksellä on mahdollisuus kahdenkeskiseen tapaamiseen kahden kansainvälisen telakan/varustamon ostajan kanssa.

 

Mirka Toivonen, konsultti +358 40 6308 955

Christian Holmlund, konsultti +358 40 5633 860

 

Lataa kv konsultointi esitteemme

Syötä sähköpostiosoitteesi alla näkyvään kenttään ja lähetämme esitteemme automaattisesti.