Markkinointi ja asiakkuuksien hallinta on nykypäivänä avain yrityksen menestykseen. Hyvä tuote yksin ei riitä. Jos tuntuu, että markkinoinnin ja asiakkuuksien hallinnan osaamisessasi on päivitettävää, tämä valmennus on sinulle!

shutterstock_407937637

Tämän valmennusohjelman tavoitteena on kehittää pk-yritysten toiminnasta vastaavien henkilöiden osaamista myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen näkökulmasta, mutta myös
koko yrityksen kehittymisen kannalta. Se soveltuu erityisesti pk-yrityksille, joissa on tunnistettu tarpeita kehittää myynnin tuloksellisuutta, markkinoinnin tehokkuutta ja
asiakashallintaa yhtenä tulevaisuuden menestystekijänä.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa. Koulutuspaikat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja tarkentuvat ohjelman alkaessa.

Kenelle?
Haemme mukaan 15-20 ensisijaisesti Uudenmaan alueen pk-yritysten avainhenkilöitä (yrittäjiä, toimitusjohtajia, myynnin ja markkinoinnin parissa työskenteleviä henkilöitä).
Samasta yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä.

Miksi osallistuisin?
• Saat kattavan valmennuskokonaisuuden myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuden
johtamisen kehittämiseksi kokeneiden valmentajien alustamana
• Opit soveltamaan opittuja teemoja yrityksesi arkiseen toimintaan
• Kehität omaa osaamistasi ja verkostoidut
• Opit muiden toimintatavoista ryhmäkeskustelujen ja yritysvierailujen avulla

Valmennuksen sisältö
Valmennusohjelma sisältää 10 valmennuspäivää ja 2 yrityskohtaista konsultointipäivää. Valmennuspäivillä yhdistetään ajantasainen teoriatieto käytännönläheisesti pk-yrityksen arkeen. Valmennukset sisältävät alustusten lisäksi teemaan nivoutuvia ryhmäkeskusteluja, työpajoja ja pienimuotoisia etätehtäviä, joilla ohjelman teemat jalkautetaan osallistujien arkeen ja omaan yritykseen.

Yrityskohtainen konsultointi
Yrityskohtaisen konsultoinnin analyysipäivän (1. päivä) tavoitteena on saada käsitys yrityksen myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen nykytilasta. Lopputuloksena laaditaan yrityksen Markkinointi ja Asiakkuudet – analyysi, jonka tavoitteena on tunnistaa kehittämistä vaativat kohteet yrityksen myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisessa. Konsultoinnin suunnitteluosiossa (2.päivä) työstetään laaditun analyysin perusteella konkreettinen ja yrityksen voimavarat sekä tahtotilan huomioiva kehittämissuunnitelma. Konsultointipäivien ajankohdat sovitetaan osallistujan tarpeiden mukaan. Tyypillisesti niihin osallistuu myös yrityksesi muuta henkilöstöä.

Osallistumismaksu on 1470 € (+alv 24%) / osallistuja.

Ajankohta: lokakuu 2017 – tammikuu 2018.

Ilmoittautuminen sähköisesti täyttämällä yrityksen ja omat tietosi ELY-keskusten Yritysten
kehittämispalvelut -sivuille: https://kehittamispalvelut.ahtp.fi/Registration/Registration.aspx?2317880

Valmennuksen esite tästä linkistä

Lisätiedot
: Jari Valtonen, Industria Oy , 050 5745654, jari.valtonen@industria.fi