TALOUDEN JA TUOTTAVUUDEN JOHTAMINEN
Kaakkois-Suomen alueen pk-yrityksille

Tavoite:

Valmennusohjelman tavoitteena on kehittää pk-yritysten toiminnasta vastaavien henkilöiden osaamista talouden ja tuottavuuden näkökulmasta, mutta myös koko yrityksen kehittymisen kannalta. Se soveltuu erityisesti pk-yrityksille, joissa on tunnistettu tuottavuuden kehittäminen tulevaisuuden menestystekijäksi.
Ohjelman avulla osallistujat saavat selkeän käsityksen talouden ja tuottavuuden merkityksestä kannattavassa liiketoiminnassa.
Sisältö:
Valmennusohjelma koostuu kymmenestä koulutuspäivästä ja kahdesta yrityskohtaisesta konsultointipäivästä. Valmennuspäivillä yhdistetään ajantasainen teoriatieto käytännönläheisesti pk-yrityksen arkeen. Oppimista tehostetaan case-esimerkein ja yritysvierailujen avulla.
Yrityskohtaisten konsultointipäivien avulla keskitytään räätälöidysti osallistujayrityksen nykytilanteeseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Toteutus:

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Kaakkois-Suomen ELY keskuksen ja Industria Oy:n kanssa. Koulutuspaikkana on Kouvola (sekä Kotka, Lappeenranta osallistujien sijainnista riippuen).
Valmennus alkaa 3.9.2015, ryhmäpäiviä on yhteensä kymmenen noin kerran kuukaudessa, viimeinen ryhmäpäivä pidetään 9.2.2015
Ohjelmaan otetaan 10-20 osallistujaa.

Lataa koulutuksen esite tästä linkistä, sisältää mm. päivien sisällön kuvauksen sekä tarkemman aikataulun.

Kustannus:

Valmennuksen hinta on 1470 €(+alv 24%) / osallistuja.

Lisätietoa:

Teea Lyytikäinen, ELY-keskus , 029 5025 160
teea.lyytikainen@ely-keskus.fi

Jari Valtonen, Industria Oy, 050 5745 654
jari.valtonen@industria.fi

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen sähköisesti www.yritystenkehittamispalvelut.fi sivujen kautta