Alihankinta 2015 logo

Industria Oy järjestää Alihankinta 2015 messujen yhteydessä 15 – 17.9 jokaisena messupäivänä tietoiskusarjan ajankohtaisista teemoista liikkeenjohdon eri aihealueilta. Tilaisuudet ovat maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tule siis ajoissa paikalle!

Lisätiedot: Mirka Toivonen, mirka.toivonen@industria.fi, 040 630 8955

 

Mitkä ovat tuottavuuden kehityspotentiaalit myynnissä ja hankinnassa?

Tiistai 15.9 klo 9.45-10.45 Kokoustila Fokker

Yritysten tuloksen ja kilpailukyvyn parantamiseksi on tilaus-toimitusketjuissa jatkuvasti paljon käyttämätöntä potentiaalia – toimitaanko tuottavasti?

Verkkokaupan ja digitalisoitumisen nopea kehitys kiihdyttävät arvoketjun kehittämisen tarvetta.

Yksi Suomen kokeneimmista tilaus-toimitusketjun ammattilaisista, Jouni Sakki, kuvaa 40 vuoden kokemuksiaan uuden kirjansa ”Tilaus-toimitusketjun hallinta – Digitalisoitumisen haasteet” avulla. Tilaisuuteen osallistujille 30 %:n alennus uudesta kirjasta.

Tietoiskussa lisäksi puhujina: Senior Partner, hallituksen puheenjohtaja, Reijo Kivelä, Industria Oy, toimitusjohtaja Petri Tiitola, PrimaPetPremium Oy ja toimitusjohtaja Ray Blomqvist, SCM Best Oy

Jouni Sakin esityksen lisäksi kuulemme kuinka PrimaPetPremium Oy on kehittänyt tuottavuuttaan.

Esittelemme SCM BestPractice menetelmän ja kuvaamme mitkä ovat tyypillisemmät potentiaalit myynnissä. Hankinnan ammattilaisille pohdimme keskimääräisen tiedon jalostamista esim. ohjausarvoissa. Asiakasyhteistyö b2b liiketoiminnassa sisältää paljon näkymättömiä asioita jotka vaikuttavat merkittävästi kannattavuuteen.

SCM BestPractice menetelmän ja valmennuspalveluidemme avulla:

 • tehostetaan operatiivista ostamista ja varastojen hallintaa
 • analysoidaan asiakas- ja tuotekannattavuudet liikevoittotasolla
 • nostetaan asiakasyhteistyön kannattavuus uudelle tasolle hintoja muuttamatta
 • toteutetaan kilpailija-analyysit

Tiimit toimimaan henkilöanalyysien avulla

Keskiviikko 16.9. klo 15:15-16:15, kokoustila Fokker

Toimiiko myyntitiimisi? Ovat oikeat tyyppiset ihmiset oikeilla paikoilla yrityksessänne? Tietoiskussa esittelemme henkilöanalyysien tuloksellisesta käyttöä henkilöstön ja organisaation toimintaa kehitettäessä. Kuulet, kuinka henkilöanalyyseja voidaan käyttää yrityksen eri toiminnoissa: rekrytoinnissa, tiimivalmennuksessa, kehityskeskusteluissa ja itsetuntemuksen kehittämisessä.

Tietoiskussa puhujina: toimitusjohtaja, Senior Partner, Jari Valtonen, Industria Oy ja Owner, Seppo Louhikko, Extended DISC Finland Oy

Henkilöanalyysi kuvaa käytännönläheisesti ihmisen luontaista käyttäytymistyyliä. Sen antamaa tietoa voidaan hyödyntää monin eri tavoin aina rekrytoinnista kehittämiseen. Industria Oy:n yhteistyökumppanilla Extended DISC Finland Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus henkilöanalyysien monipuolisesta käytöstä osana nykyaikaista johtamista. Maailmanlaajuisesti käytössä oleva Extended DISC® -järjestelmä on ainutlaatuinen tapa yhdistää liikkeenjohdon ja käyttäytymistieteen teoriat tämän päivän johtamisen käytännön tarpeisiin.

Extended DISC® -järjestelmä on monipuolinen ja tehokas tapa kerätä ja hyödyntää informaatiota sekä ihmisistä että organisaatioista. Sen avulla saadaan oikeaa tietoa henkilöstön ja organisaatioiden kehittämiseksi.

Extended DISC auttaa:

 • esimiehiä motivoimaan ja ohjaamaan johdettaviaan
 • myyjiä ja asiakaspalvelijoita huomioimaan asiakkaitaan
 • asiantuntijoita hyödyntämään erilaisuutta projekteissa

Extended DISC kehittämistyökalu toimii mm:

 • oman johtamisensa kehittämisessä
 • asiakaspalvelun parantamisessa
 • myynnin kasvattamisessa
 • asiantuntijatyön kehittämisessä
 • yhteistyön tehostamisessa
 • työilmapiirin kohentamisessa
 • kehityskeskusteluissa
 • asiakastyytyväisyyden seuraamisessa

Norja – monien mahdollisuuksien maa

Torstai 17.9. klo 12:15-13:15, seminaaritila Mars

Tietoisku tarjoaa rautaisannoksen tietoa Norjan ja sen markkinoiden mahdollisuuksista. Esittelemme samalla Industria Oy:n kolmen askeleen ohjelman Norjaan kansainvälistyjille. Jos Norja kiinnostaa, tietoiskumme Alihankintamessuilla on tarkoitettu juuri sinulle. Tietoiskussamme yhteistyökumppanimme Gateway Norway AS:n pitkään Norjassa toiminut Timo Untinen kertoo Norjan talouden nykytilanteesta, liiketoimintakulttuurista ja norjalaisten hankintapäätöksiin vaikuttavista arvoista ja asenteista

Tietoiskussa puhujina: Senior Advisor, Member of the Board, Timo Untinen, Gateway Norway AS ja konsultti, kansainvälistymisasiantuntija,Mirka Toivonen, Industria Oy

Norja on pieni mutta ostovoimainen markkina ja kiinnostaa siksi monia suomalaisia pk-yrityksiä eri aloilta. Monelle yritykselle vientikauppa norjalaisten yritysten kanssa on myös reitti globaaleille markkinoille. Industrialla on oman norjantaitoisen konsultin ja Norjassa toimivan kumppanin ansiosta hyvä kosketus Norjaan, ja olemmekin toteuttaneet asiakkaillemme useita Norjaan suuntautuvia kansainvälistymisprojekteja.. Samalla kerromme Norjassa toteuttamistamme projekteista ja esittelemme kolmen askeleen ohjelmamme Norjaan kansainvälistyjille.