Industria 25v

Olemme olleet mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintoja jo kunnioitettavan neljännesvuosisadan. Toimeksiantomme ovat vaihdelleet pienistä neuvonannoista koko yrityksen laajamittaiseen asiantuntijakumppanuuteen. Olemme kasvaneet yhdessä yrityksen haasteiden kanssa. Vuodesta 1991 tähän päivään olemme saaneet olla mukana useissa menestystarinoissa. Lähtökohtana ovat olleet yrittämisen peruselementit: usko omaan tekemiseen, into ja ahkeruus.

Roolimme vuosien saatossa on seuraillut liikkeenjohdon haasteita ja trendejä. Historiamme alkuvaiheissa tyypilliset hankkeet keskittyivät valmistavan teollisuuden laadunkehittämiseen. Toimintajärjestelmien laadintaa ohjattiin tuolloin useissa alueellisissa ja päähankkijavetoisissa valmennusprojekteissa.

Liiketoimintasuunnitelmia ja strategiatyötä yrityksissä olemme tehneet jatkuvasti. Ne ovatkin säilyneet keskeisenä liikkeenjohdon peruselementtinä ja pysyvät edelleen vahvana osaamisalueenamme. Osa liiketoimintaamme ovat aina olleet osittain julkisella rahoituksella toteutetut valmennusohjelmat.  Legendaarisen maineen saavuttivat käytännönläheiset Tuotantopäällikkö-valmennuksemme, joita pidimme suuren määrän eri puolilla Suomea. Valmennuksen perinnettä jatkamme nyt ELY-keskusten Yritysten kehittämispalveluihin sisältyvillä kokonaisuuksilla, joita toteutamme yhtenä puitesopimustoimittajana.

Yritysten kansainvälistyminen on näkynyt oman henkilöstömme rekrytoinneissa ja yhteistyössä Finpron ja muiden toimijoiden kanssa toteutetuissa valmennushankkeissa. Erityisesti meriteollisuuden hankkeemme ovat herättäneet laajaa kiinnostusta ja saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme.

Nykyinen asiakaskuntamme koostuu yhä enemmän pk-sektorin palveluntuottajista sekä kuluttajamarkkinoilla toimivista ja kansainvälisille markkinoille tähtäävistä innovatiivisista yrityksistä. Tarjoamme ratkaisuja yritysten strategiaan, kansainvälistymiseen, verkottumiseen, tuotekehitykseen ja rahoitukseen liittyviin tarpeisiin. Osaamisemme on noteerattu myös perinteisen asiakaskuntamme ulkopuolella. Laajaa kokemustamme ja kansainvälistä yhteistyöverkkoamme arvostetaan.

Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta. On ilo kehittää ja uudistua kanssanne!