Talouden ja tuottavuuden hallinta on yrityksen menestyksekkään toiminnan perusta. Haluatko vahvistaa taitojasi talouden ja tuottavuuden hallinnassa? Silloin tämä valmennus on sinulle!

calculator-calculation-insurance-finance-53621

Valmennusohjelman tavoitteena on kehittää pk-yritysten toiminnasta vastaavien henkilöiden osaamista talouden ja tuottavuuden näkökulmasta, mutta myös koko yrityksen kehittymisen kannalta. Se soveltuu erityisesti pk-yrityksille, joissa on tunnistettu tuottavuuden kehittäminen tulevaisuuden menestystekijäksi. Valmennus toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen kanssa. Koulutuspaikkana on Lahti / Hämeenlinna / Forssa.

 

Kenelle?

Haemme mukaan 15-20 ensisijaisesti Hämeen alueen pk-yritysten avainhenkilöitä (yrittäjiä, toimitusjohtajia, tuotannon ja talouden parissa työskenteleviä henkilöitä). Samasta yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä. Tarvittaessa osallistujia voi vaihtaa eri valmennuspäiville. Valmennus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkottua ja kuulla muiden osallistujien kokemuksia.

 

Miksi osallistuisin?

  • Saat kattavan valmennuskokonaisuuden talouden ja tuottavuuden eri osa-alueilta kokeneiden valmentajien alustamana
  • Opit soveltamaan opittuja teemoja yrityksesi arkiseen toimintaan
  • Kehität omaa osaamistasi ja verkostoidut
  • Opit muiden toimintatavoista ryhmäkeskustelujen ja yritysvierailujen avulla

 

Valmennuksen sisältö

Valmennusohjelma sisältää 10 valmennuspäivää ja 2 yrityskohtaista konsultointipäivää. Valmennuspäivillä yhdistetään ajantasainen teoriatieto käytännönläheisesti pk-yrityksen arkeen. Valmennukset sisältävät alustusten lisäksi teemaan nivoutuvia ryhmäkeskusteluja, työpajoja ja pienimuotoisia etätehtäviä, joilla ohjelman teemat jalkautetaan osallistujien arkeen ja omaan yritykseen. Yrityskohtaisessa osuudessa analysoidaan yrityksen kehittämistarpeet talouden ja tuottavuuden osalta ja laaditaan kehittämissuunnitelma.
Yrityskohtainen konsultointi

Yrityskohtaisen konsultoinnin analyysipäivän (1. päivä) tavoitteena on saada käsitys yrityksen talouden ja tuottavuuden johtamisen nykytilasta. Lopputuloksena laaditaan yrityksen Talous ja Tuottavuus – analyysi, jonka tavoitteena on tunnistaa kehittämistä vaativat kohteet yrityksen talouden ja tuottavuuden johtamisessa. Konsultoinnin suunnitteluosiossa (2.päivä) laaditaan Talous ja Tuottavuus-analyysin perusteella konkreettinen ja yrityksen voimavarat ja tahtotilan huomioiva kehittämissuunnitelma. Konsultointipäivien ajankohdat sovitetaan osallistujan tarpeiden mukaan. Tyypillisesti niihin osallistuu myös yrityksesi muuta henkilöstöä

 

Osallistumismaksu on 1470 € (+alv 24%) / osallistuja.

Ajankohta: lokakuu 2017 – tammikuu 2018

Ilmoittautuminen sähköisesti täyttämällä yrityksen ja omat tietosi ELY-keskusten Yritysten kehittämispalvelut -sivuille: https://kehittamispalvelut.ahtp.fi/Registration/Registration.aspx?2308480

Valmennuksen esite tästä linkistä.

Lisätiedot: Reijo Kivelä, Industria Oy, 050 5909370, reijo.kivela(at)industria.fi