Kansainvälinen yhteistyökumppaniverkostomme

Kasvatamme jatkuvasti kansainvälistä yhteistyöverkostoamme palvellaksemme asiakkaitamme heitä kiinnostavilla kohdemarkkinoilla.

Norjassa toteutamme kahden paikallisen yhteistyökumppanimme avulla projekteja erityisesti rakennusalalla, meriteollisuudessa ja offshore-toimialalla. Toteutamme markkinatutkimukset, etsimme ja kontaktoimme sopivat asiakkaat ja yhteistyökumppanit ja avustamme paikallisen yrityksen perustamisen käytännön haasteissa.

Tanskassa yhteistyökumppanimme on erikoistunut varustamoteollisuuteen. Toteutamme markkinatutkimusta ja kumppanihakuja myös muilla toimialoilla.

Venäjällä kaksi paikallista yhteistyökumppaniamme ovat kokeneita mm. rakennusalan, valmistavan teollisuuden, laivanrakennuksen, kuluttajatuotteiden ja elintarvikkeiden tuonnin suunnittelussa Venäjälle. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa voimme tarjota asiakkaillemme markkinapotentiaalin arviointia, kansainvälistymisstrategian suunnittelua, kumppanihakuja, tuotteen ja brändin lokalisaatiota sekä myyntiin ja markkinointiin liittyviä palveluita.

Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa toteutamme espanjan kielen ja kulttuurin sekä myynnin ja markkinoinnin hallitsevan kumppanimme kanssa markkinatutkimukset, tapaamis- ja tapahtumajärjestelyt, espanjankielisille markkinoille sopeutetut markkinointimateriaalit. Kumppanimme on erikoistunut seuraaviin toimialoihin: cleantech, koulutusvienti, meriteollisuus, kaivos- ja metalliteollisuus, jätevesien käsittely ja erilaiset infraan liittyvät hankkeet.

Aasiassa toteutamme markkinatutkimukset ja kumppanihaut paikan päällä toimivien yhteistyökumppaneidemme kanssa Kiinassa, Koreassa ja Vietnamissa.